Báránysaláta: intolerancia és allergia

A báránysaláta a loncfélék (Caprifoliaceae) családjába és a valerian alcsaládba (Valerianoideae) tartozik. A nemzetség 80 fajt tartalmaz Észak -Amerikában, Észak -Afrikában és Eurázsiában. A közönséges báránysaláta a legismertebb faj, amely a mi szélességi körünkön az asztalra vonatkozó szabvány. Ezt kell tudni a báránysalátáról A báránysaláta… Báránysaláta: intolerancia és allergia

Cikória: intolerancia és allergia

Valószínűleg egy 1870 -es tiszta véletlenségnek köszönhető, hogy manapság, különösen a téli hónapokban, ízletes salátafajtát adhatunk változatos étlapunkhoz. Cikória - sokan kedvelik fanyar, enyhén kesernyés íze miatt, és értékelik pozitív egészségre gyakorolt ​​hatását. Erről tudnod kell… Cikória: intolerancia és allergia

Sajt: intolerancia és allergia

A sajt tejtermék, amely a tej fehérje részéből, a kazeinből készül. A sajtkészítés az egyik legrégebbi tejmegőrzési módszer. A sajtról a sajt egy tejtermék, amely a tej fehérje részéből, a kazeinből készül. A sajtkészítés az egyik legrégebbi tejmegőrzési módszer. … Sajt: intolerancia és allergia